
Etno Cafe Indonesia Mandheling - Kawa ziarnista 250g
Opis
Kawa ziarnista Etno Cafe Indonesia Mandheling
Kawa Etno Cafe Indonesia Mandheling to stuprocentowa, jednorodna arabika. Plantacja, z której pochodzą ziarna znajduje się na wysokościach 800-1500 m n.p.m. na indonezyjskiej wyspie Sumatra. To kawa najwyższej, światowej klasy, która jest polecana do przygotowania w warunkach domowych oraz biurowych.
100% arabika z Indonezji
Kawa ziarnista Etno Cafe Indonesia Mandheling po przygotowaniu zachwyci nas przyjemną kwasowością. Wyczujemy w niej wyraźne nuty miodu i suszonej śliwki.
Charakterystyka kawy ziarnistej Indonesia Mandheling
---
Kraj: Indonezja
Rodzaj: kawa ziarnista
Stopień palenia: średni
Skład: 100% Arabika
Zawartość kofeiny: niska
Palarnia: Polska
Opakowanie: 250g
Smak i aromat: miód gryczany, suszona śliwka
Kawa ziarnista Etno Cafe Indonesia Mandheling może nam posłużyć do zaparzenia w ekspresach kolbowych oraz automatycznych, jednak polecamy ją szczególnie do ekspresów przelewowych. Przy właściwym zmieleniu jej ziaren, możemy przygotować ją także w kawiarce lub zaparzaczu french press.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.