Producent
- 1000 Hills Products (2)
- Arcaffe (18)
- Bazzara (3)
- Bialetti (7)
- Bracia Ziółkowscy (1)
- Coffee Plant (22)
- Coffeelab (1)
- Diemme Caffe (3)
- Hard Beans (13)
- HAYB (6)
- Illy (1)
- Java Coffee (4)
- Johan & Nyström (1)
- Julius Meinl (9)
- Kyoto Coffee Roasters (5)
- LaCava (66)
- Lavazza (5)
- Le Piantagioni Del Caffè (9)
- Story Coffee (35)
- Świeżo Palona (1)
- Vergnano (2)
Dostępność
Cena
-
od
do
Promocja
Java Coffee Espresso Blend 001 - Kawa ziarnista 250g
Java Espresso Blend 001 to starannie wyselekcjonowana mieszanka ziaren arabiki z czterech krajów - Brazylii, Kostaryki, Gwatemali i Kolumbii. Kawa jest wypalana przez warszawską palarnię Java Coffee Specialty Roasters. 001 Espresso Blend to świetnie zbalansowana kawa o ciemnym stopniu wypalenia i smaku. Jest to klasyk wśród smakoszy espresso.
Dostępność: Została 1 szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Java Coffee Espresso Blend 002 - Kawa ziarnista 250g
Java Espresso Blend 002 to starannie wyselekcjonowana mieszanka ziaren arabiki z czterech krajów - Brazylii, Kostaryki, Gwatemali i Kolumbii. Kawa jest wypalana przez warszawską palarnię Java Coffee Specialty Roasters. 002 Espresso Blend to arabika o średnim stopniu wypalenia, jaśniejszym niż Classic Blend 001. Jest świetnie zbalansowana, łagodna i słodka. Doskonale sprawdzi się jako espresso.
Dostępność: Została 1 szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Java Coffee Meksyk Nahua Filtr- Kawa ziarnista 250g
Java Meksyk Nahua to wysokiej jakości stuprocentowa arabika jakości specialty wypalona w warszawskiej palarni Java Coffee Specialty Roasters. Jej ziarna rosną na wysokościach 1200-1500 m n.p.m. w regionie Nahua. Meksyk Nahua to arabika single origin, która jest przeznaczona do alternatywnych metod parzenia kawy.
Dostępność: Została 1 szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Java Coffee Kongo Umoja Wetu Filtr- Kawa ziarnista 250g
Java Kongo Umoja Wetu to jasno palona kawa, która została wypalona przez warszawską palarnię Java Coffee Specialty Roasters. Ziarna odmiany Bourbon pochodzą z prowincji South Kivu i rosną na wysokościach 1400-1600 m n.p.m. Kawa przeszła obróbkę na mokro i jest polecana do parzenia metodami przelewowymi, które wyciągają z niej najlepsze właściwości.
Dostępność: brak towaru